Oamenii legii din cadrul Secției Rurale Florești l-au prins şi reţinut pe un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitate, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat, fapte comise de la începutul anului până în ­prezent.
«În fapt – scriu reprezentanțíi IPJ Prahova într-un comunicat – în datele 9, 13, 15 ianuarie și 13 februarie, bănuitul ar fi alimentat cu carburant un autoturism – care în trei dintre cazuri nu avea montate plăcuțe cu numărul de înmatriculare, iar în unul avea plăcuțe cu număr fals de înmatriculare – de la diferite stații de alimentare din localitățile Florești și Băicoi, fără a achita contravaloarea, creând un prejudiciu total de aproximativ 1.700 de lei.
În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi (n.n. – ieri, 29 februarie), să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și punerea în circulaţie a unui autovehicul neînma­triculat».