20.1 C
Ploiesti
xx joi 13 iunie 2024
nr. 9929
- Publicitate -

Contact

Despre noi

Cotidianul Prahova – editat de S.C. Editura Prahova S.A. şi parte a Trustului de presă Prahova, din care mai fac parte televiziunea şi radioul cu acelaşi nume – este o publicaţie locală de informaţie generală, cu o istorie ce şi-a dobândit şi consolidat constant statutul de lider al presei scrise prahovene – atât în varianta tipărită cât şi în cea electronică – dovadă clasarea în fiecare an pe primele locuri ale ierarhiei de profil în cadrul Topului firmelor din judeţ. De asemenea, ocupă un loc de top şi la nivel naţional, în cadrul societăţilor specializate în activitatea de editare a ziarelor.

Cu o tradiţie şi o istorie care vin, în timp, din anul 1870, ziarul Prahova s-a impus în preferinţele unor largi categorii de cititori, ca urmare a calităţii, a seriozităţii şi a actualităţii informaţiei transmise, precum şi a cantităţii şi a modului de prezentare ale reclamei privind activitatea şi serviciile firmelor şi ale companiilor.

De remarcat că ziarul Prahova şi-a păstrat cititorii fideli, dar a reuşit să răspundă, în acelaşi timp, interesului de informare al persoanelor învestite cu funcţii administrative şi manageriale, al patronilor de firme, al specialiştilor din cele mai diverse domenii.

Scrie-ne un mesaj


Adresa

CASA PRESEI PRAHOVA
Ploieşti, Strada Democraţiei nr. 28A

Numere centrală

0244.515 691
0244.511 206

Redacţie

Redactor coordonator:
LUIZA RĂDULESCU-PINTILIE

Departament Politică-Administraţie-Social

VIOLETA STOICA – redactor

Departament Economie-Lege-Eveniment

NICOLETA DUMITRESCU – redactor

FLORIN TĂNĂSESCU – redactor

Departament Sănătate-Cultură

LUIZA RĂDULESCU-PINTILIE – redactor coordonator

Departament Sport

PETRE APOSTOL – redactor

MARIAN DIMA – redactor