V. Stoica

Asociația Arca lui Norocel, din Câmpina, a reușit să îi facă viața mai frumoasă unui biet cățel găsit cu picioarele din spate și coada tăiate, într-o pădure din zona orașului Comarnic. După îngrijiri care au necesitat mult timp, soarta lui Jimmy s-a schimbat radical, acesta fiind adoptat tocmai în Olanda!
”Jimmy, puiandrul găsit într-o pădure lângă Comarnic, având picioarele și coada retezate. După o lungă perioadă de recuperare și îngrijire meticuloasă din partea doamnei Antonia Negoiță, a ajuns în sfârșit la noua lui căsuță, fiind adoptat în Olanda, prin intermediul SOS Dogs Nederland”, spun cei de la Asociația Arca lui Norocel.

Asociația Arca lui Norocel atrage deseori atenția asupra cazurilor similare de câini și pisici abandonate pe stradă, care sfârșesc fie lovite de mașini, fie chinuite de ”animalele” cu două picioare care le provoacă suferințe inimaginabile patrupedelor. Asociația organizează, alături de alte ONG-uri pentru protecția animalelor, campanii de sterilizare în mai toate localitățile județului Prahova, astfel încât proprietarii câinilor și pisicilor să nu mai abandoneze puii nedoriți.