• 39 dintre aceştia – îninte de termen, pentru merite deosebite

Premergător marcării Zilei Poliției Române, la sfârşitul săptămânii trecute, la sediul IPJ Prahova a avut loc ceremonia de avansare în grad profesional a mai multor angajaţi ai instituţiei.
În acest context, într-un comunicat al instituţiei se menţionează: „Fie că este la termen sau înainte de acesta, pentru merite deosebite, avansarea în grad reprezintă o bucurie pentru orice polițist și momente mult așteptate în cariera fiecăruia dintre noi. Este o satisfacție, întrucât cu creșterea gradelor, cresc și profesionalismul și experiența în carieră.
Au fost avansaţi în gradul profesional următor 39 de polițiști, pentru merite deosebite, înainte de termen, dintre care 16 ofițeri și 23 de agenți.
De asemenea, au fost avansați la termen, în gradul profesional următor 160 de polițiști, dintre care 32 de ofițeri și 128 de agenți.
Fie că au primit al doilea grad din carieră, ori că sunt în pragul pensionării, pe această cale le urăm în continuare o carieră frumoasă, cu rezultate deosebite și să poarte cu respect și onoare uniforma de Poliție”.