Potrivit unui comunicat de presă al Regiei Naţionale a Pădurilor (RNP), reprezentanţi ai mai multor direcţii silvice din ţară, printre care şi Prahova, vor participa sâmbătă, 16 septembrie, la Ziua Naţională de Curăţenie, acţiune organizată de asociaţia ”Let’s Do It, Romania!”.
În acest context, sunt aşteptaţi să participe şi voluntari, ca «să strângă deșeurile, dar și să petreacă o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune».
«Partenerii și invitaţii instituţionali care se alătură Zilei de Curăţenie Naţională – mai precizează RNP- Romsilva – sunt Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Educaţiei, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Apele Române, Asociaţia Ofiţerilor în Rezervă din România, Asociaţia Municipiilor din România și Asociaţia Comunelor din România.
Ziua Naţională de Curăţenie are ca obiectiv curăţarea mediului înconjurător de deșeuri, formarea conștiinţei și familiarizarea cu grija ce trebuie acordată permanent mediului înconjurător». (Foto- Romsilva)