V. S.

Ambulanța Prahova organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi temporar vacante de asistent medical generalist, la Stația Ploiești și la substațiile Băicoi și Puchenii Mari.
Astfel, candidații își pot depune dosarele până pe data de 22 august, urmând ca proba scrisă să fie susținută pe 28 august, iar pe 31 august – interviul.
Printre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care vor să participe la concurs se află și interdicția de înscriere a foștilor angajați ai Ambulanței Prahova care au săvârșit o abatere gravă sau abateri repetate de la regulile de disciplină a muncii stabilite prin contractul colectiv de muncă sau prin regulamentul intern, ca sancțiune disciplinară, precum și cei care nu au corespuns profesional locului de muncă în care au fost încadrați, se precizează în anunțul Serviciului de Ambulanță Județean Prahova.
Condițiile specifice pentru ocuparea postului de asistent medical generalist: diplomă de bacalaureat, diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă ori diplomă de studii postliceale prin echivalare, cunoașterea și utilizarea programelor MS Office (Word), certificat de membru vizat la zi, minimum șase luni vechime în specialitate.
Detalii despre concurs pot fi găsite aici: www.ambulantaprahova.ro/wp-content/uploads/2023/08/anunt-Asistent_August2023.pdf.