V.S.

Tinerii ploieșteni sunt așteptați, mâine, 14 februarie, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Ploiești, situat pe Șoseaua Vestului, numărul 24A, pentru a dona sângele atât de necesar pentru a menține în viață persoanele rănite grav în urma cutremurelor din Turcia și Siria, unde peste 22.000 de oameni au murit și alți peste 80.000 au fost răniți într-unul dintre cele mai mari dezastre naturale din ultima sută de ani.
Tinerii social-democrați lansează un apel către toți cei ce doresc să le vină în ajutor răniților în urma prăbușirii a mii de clădiri: ”Ce putem face noi, concret, pentru a ajuta victimele? Ministerul Sănătății a lansat campania “Ajută Turcia! Donează sânge!”, iar noi, tinerii din Prahova, putem să facem diferența. Fiecare donare de sânge poate salva o viață și poate aduce speranță în aceste momente grele! Vino alături de noi, în data de 14.02.2023, începând cu ora 07:30, la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești, și donează sânge pentru a ajuta victimele cutremurelor din Turcia! De asemenea, de tichetele primite pentru donarea de sânge vom cumpăra alimente neperisabile pentru a le dona la punctul de colectare Ajutoare umanitare, amenajat în Ploiești, respectiv Cantina Socială a municipalității, împreună cu alte bunuri care le sunt necesare!
Cei care doresc să fie solidari cu cei care au fost grav afectați de această calamitate pot, de asemenea, dona, alături de noi, produse necesare, la sediul PSD Prahova, din str. Gh. Lazăr CC Sud, ­Parter, sau, bineînțeles, pot dona la ­punctul de colectare stabilit de autorități, Cantina Socială, str. Mihai Bravu, nr 231, Ploiești” – este mesajul lansat de TSD Prahova către toți prahovenii care vor să le fie aproape celor din zonele ­devastate de seismele de acum aproape o ­săptămână.