V. Stoica

Acordurile-cadru destinate întreținerii curente pe timp de vară a autostrăzii București-Ploiești, dar și a drumurilor naționale din județul Prahova, vor fi semnate în lunile următoare, având în vedere că ambele licitații se află în stadiul de ofertare.
În principiu, primul acord-cadru pe o perioadă de patru ani ar urma să fie semnat pentru A3 București-Ploiești. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR), prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri București deschide, mâine, 14 februarie, ofertele în cadrul procedurii de achiziție a acordului-cadru pentru întreținerea pe timp de vară a autostrăzii A3, secțiunea București-Ploiești. Obiectul contractului vizează lucrările de reparații necesare pentru partea carosabilă, acostamente, benzi de urgență și benzi de încadrare. În acest caz, valoarea totală estimată a contractelor subsecvente acordului-cadru pe patru ani se ridică la 10,9 milioane de lei fără TVA.
Săptămâna viitoare, pe 20 februarie, DRDP București se pregătește să deschidă ofertele și pentru acordul-cadru pe patru ani pentru întreținerea curentă pe timp de vară și a drumurilor naționale din județul Prahova, aflate în administrarea Secției Drumuri Naționale Ploiești.
Valoarea totală a contrac­telor subsecvente, care ar urma să fie încheiate pe parcursul celor patru ani ai acordu­lui-cadru, este estimată la 17,4 milioane de lei.