Mijlocașul Dragoș Gheorghe a devenit, oficial, jucătorul echipei Petrolul, după ce, ieri, a semnat un angajament valabil până în iunie 2023. Acesta este împrumutat de la Astra, pentru această perioadă, acceptând, pentru a pleca la Petrolul, să-și prelungească înțelegerea cu fosta campioană a României, aflată acum în subsolul eșalonului secund!
În vârstă de 23 de ani, pe care i-a împlinit cu patru zile în urmă, jucătorul născut la Ploiești a fost împrumutat de la Astra Giurgiu, singurul club pentru care a jucat, de altfel, în cariera sa. Cu Astra, Gheorghe a evoluat inclusiv în primul eșalon, bifând opt prezențe în ediția 2020-2021, unde a prins minute inclusiv în finala Cupei – pierdută de astriști chiar pe arena ”Ilie Oană”, iar în actuala stagiune de Liga 2 a adunat 15 meciuri și 5 goluri marcate.
„Sunt foarte bucuros că am făcut acest pas și îmi doresc să promovăm, iar după aceea să țintim cât mai sus, de ce nu către play-off-ul primului eșalon”, au fost primele gânduri ale noului echipier al „lupilor”.