După ce au efectuat vizita medicală, apoi s-au pregătit la sala de forță amenajată, în această pauză competițională, la stadionul „Ilie Oană”, petroliștii au ieșit, din nou pe teren, pentru un antrenament în care au lucrat și cu mingea. Cum, însă, din cauza temperaturilor extrem de scăzute, suprafețele cu gazon natural n-au putut fi folosite, staff-ul „lupilor” s-a reorientat și a mutat antrenamentul la Câmpina, pe „sintetic”, lucru ce le-a permis lui Nae Constantin și asistenților săi să-și atingă obiectivele propuse pentru ședința de ieri dimineață.
La antrenament a participat și ultimul venit în tabăra „galben-albaștrilor”, mijlocașul Dragoș Gheorghe, dar și Alexandru Saim Tudor, cel care s-a întors în efectivul „lupilor”, renunțându-se la varianta unui împrumut către o altă echipă. Pe de altă parte, Darius Buia nu mai face parte din lotul primei echipe, mijlocașul nemaintrând în calculele staff-ului tehnic al formației ploieștene.
Petroliștii vor continua să se pregătească în zonă, iar la finalul săptămânii următoare au programat și primul test, în compania formației de eșalon județean Tricolorul Breaza.