N.D.

În vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de coronavirus, în Prahova, activitățile de instruire a președinților și locțiitorilor birourilor electorale ale secțiilor de votare, constituite pentru alegerea Senatului și Camerei Deputaților din 6 decembrie 2020, se vor desfășura în sistem on-line.
Decizia a fost luată de către Biroul Electoral Județean Prahova, instruirea transferată în spațiul virtual urmând să aibă loc în perioada 24-28 noiembrie. Graficul pe zile și ore în care vor afla ceea ce vor avea de făcut înainte de scrutin, pe totul parcursul zilei votului, inclusiv după închiderea urnelor, deja a fost comunicat persoanelor care vor coordona activitatea celor 624 de secții de votare care vor fi amenajate în Prahova.
Președinții și locțiitorii birourilor electorale ale secțiilor de votare au fost desemnați prin tragere la sorți la începutul acestei săptămâni, respectiv pe data de 16 noiembrie. În Prahova, secțiile de votare vor fi aceleași, inclusiv ca număr, ca la alegerile locale care au avut loc în luna septembrie, cele mai multe – 157- fiind amenajate la Ploiești.