Ieri, numărul persoanelor infectate crescuse la 235, iar șapte pacienți sunt la Terapie Intensivă

V. S.

Pe lângă creșterea constantă a numărului de cazuri noi de coronavirus înregistrate în județul Prahova, de peste 10 în fiecare zi, s-a mărit, din nefericire, și cel al pacienților care au ajuns pe secțiile de Terapie Intensivă.
Conform informațiilor furnizate de Instituția Prefectului Prahova, potrivit datelor oficiale ale Direcției de Sănătate Publică, ieri erau internați în secțiile ATI șapte pacienți confirmați cu Covid-19.
Din totalul de 235 de persoane infectate de la începutul pandemiei în județul Prahova, opt au decedat, iar 105 au fost declarate vindecate și externate.
La nivelul județului Prahova, ieri se aflau sub monitorizare de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 1.773 de persoane aflate în izolare la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se aflau 19 persoane.
Pe de altă parte, echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publice și alte misiuni impuse de starea de alertă, iar duminică, 21 iunie, au fost verificate 32 de societăți comerciale. Au fost legitimate, de asemenea, 447 de persoane și oprite în trafic 318 autoturisme, fiind efectuate în acelaşi timp verificări la 1.627 de persoane dintre cele care se aflau în izolare la domiciliu.
În urma acestor demersuri, duminică, 21 iunie, au fost aplicate 54 de sancțiuni, în valoare de 40.800 de lei.