Cu câteva zile înainte alegeri, de votul democratic, nefilmat de nimeni, fără influenţe politice, fără avantaje oferite alegătorilor, curate şi luminate – aşa cum „Maica Precista” le-a lăsat, unul dintre segmentele importante ale „maşinii de vot” – fotbalul feminin, a avut un meci „oarecare” – în preliminariile Campionatului Mondial din 2019! Moldova – România, scor 0-0, îl găsim „pitit” undeva pe site-ul care abundă de realizări, aşa cum şi în discursurile federale, această creştere enormă a numărului de fotbaliste din România (proporţional cu numărul de voturi) este prezentată ca mare realizare, performanţe pentru viitor, etc.
Moldovencele ne-au încurcat în demersul bifării unui turneu la care să meargă toată lumea implicată, să se dea diurne cui trebuie, să se stabilească paşii următori – înfiinţarea a încă 20-30 de cluburi feminine, până în 2022 –obligatoriu!
S-au dus şi alegerile, viitor de aur ţara noastră are, în fotbal, politică, servicii, şi, mai ales în… futsal! La fotbal femimin ne-am convins…