După demisia lui Valeriu Răchită din funcţia de consilier pe probleme de sport în cadrul Cabinetului primarului municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, postul respectiv a rămas liber o perioadă de timp. La sfârşitul săptămânii trecute, edilul ploieştean a anunţat că va oficializa numirea în această funcţie a unei alte persoane, cel ales fiind Silviu Crângaşu, chiar preşedintele Asociaţiei de Fotbal Prahova! Fost fotbalist, arbitru, actual observator al FRF şi, printre altele, fost preşedinte de club la nivelul Ligii a III-a, la Conpet, acesta îşi va intra în atribuţii săptămâna aceasta, mişcarea fiind una care vine exact în momentul în care expiră şi… mandatul lui Cezar Stoichiciu la şefia Clubului Sportiv Municipal Ploieşti!
Menţinut un an de Adrian Dobre în funcţie, lui Stoichiciu nu i se va prelungi mandatul de numire la şefia CSM, unde ar putea fi detaşat chiar noul conslier, Silviu Crângaşu, o decizie oficială în acest sens fiind aşteptată în câteva zile.
Oricum, sportul ploieştean – unul aflat „la pământ” în ultima perioadă, din punct de vedere al reprezentării, al rezultatelor şi al credibilităţii – va avea alături şi un om provenit din fenomenul sportiv, familiarizat cu tot ceea ce înseamnă sportul. Rămâne de văzut dacă acest lucru i se va întâmpla lui Crângaşu doar prin prisma poziţiei în stafful primarului Dobre sau va ajunge şi la conducerea clubului municipal (greu încercat şi, din păcate, blocat în interese care nu au avut legătură cu activitatea sportivă în sine) finanţat din bugetul Ploieştiului.