A devenit deja o tradiţie ca profesorii de pe Valea Prahovei să petreacă pe 7 martie într-o atmosferă ca de Revelion. Cadrele didactice au fost astfel răsplătite pentru munca depusă în ultimul an printr-o petrecere unică în peisajul învăţământului românesc.
Educatorii, învăţătorii şi profesorii de la unităţile şcolare din oraşul Busteni au avut parte de o sărbătoare specială. Autorităţile locale i-au invitat pe toţi la o cabana din munţii Bucegi pentru a le răsplati eforturile de peste an cu premii in bani si diplome.
Pentru cele mai bune rezultate la olimpiade şi concursuri naţionale profesorii au primit între 300 şi 600 RON. Peste 160 de cadre didactice active sau ieşite la pensie au raspuns invitaţiei şi şi-au sărbătorit din plin ziua devenită tradiţie în oraşul de la poalele muntilor Bucegi.
La a XI-a ediţie a premiilor pentru profesorii cu rezultate deosebite au participat şi inspectorii din învăţământul prahovean care au ţinut să aprecieze atât eforturile dascalilor cât şi iniţiativa autorităţilor locale.
După înmânarea premiilor petrecrea a continuat cu muzica şi dans. Primarul oraşului Buşteni a ţinut să facă o dedicaţie specială dascalilor invitaţi la petrecere.