* Organizarea de şantier, în linie dreaptă!

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a declanşat procedurile pentru organizarea de şantier în vederea demarării lucrărilor la tronsonul Comarnic-Braşov al autostrăzii Bucureşti – Braşov.
În luna februarie, Consiliul Judeţean Prahova, prin direcţia de specialitate, a emis trei certificate de urbanism pentru solicitantul CNADNR, care vizează construirea de drumuri de legătură între DN1 şi viitoarea autostradă, în zona Comarnic Sud – podul dinspre Breaza – dar şi pregătirea organizării de şantier exact în locaţia anunţată de responsabilii guvernamentali ca fiind punctul de pornire a lucrărilor la tronsonul Comarnic-Braşov al autostrăzii A3.
Practic, prin emiterea acestor certificate de urbanism, se poate spune că organizarea şantierelor pentru începerea lucrărilor la sectorul din autostrada A3 care trece prin nordul judeţului Prahova a intrat în linie dreaptă. De altfel, la mijlocul lunii ianuarie, premierul Victor Ponta anunţase drept dată de demarare a lucrărilor la acest tronson luna aprilie 2014.

Detalii, în ediţia de mâine a ziarului Prahova.