De ieri, la antrenamentele grupării din Liga a III-a CSM Câmpina a apărut şi un stranier, fizicul său impozant ieşind în evidenţă de la prima „mişcare”.
Este vorba despre germanul cu origini bosniace Jasmin Jasko Smajlovic (foto, în dreapta), un jucător de 1,90 m înălţime, născut în 1994. CV-ul acestuia cuprinde junioratul efectuat la şcoala de Fotbal a lui Marcel Răducanu, din Dortmund, ultima echipă pentru care a evoluat acesta fiind Vfl Schwerte, din ligile de amatori ale Germaniei. Impresariat de Ştefan Ristea (acelaşi care l-a adus la Câmpina şi pe olandezul Rodney Sno şi care îi are sub contract pe Batin sau Marc, din Liga I), Smajlovic va fi văzut la lucru de antrenorul CSM-ului, Daniel Chiriţă, primul prilej fiind chiar mâine, la amicalul cu CS Blejoi, primul al anului pentru cele două echipe.
Alături de Smajlovic (sosit în România miercuri seară), la antrenamente a apărut şi Eduard Bica, astfel că în compartimentul ofensiv „Chiru” mai are două soluţii în plus, prestaţia lui Smajlovic fiind aşteptată de toată lumea, pentru a se vedea dacă acesta poate fi „vârful împins” de care are nevoie CSM-ul
Marcel MARIN