Astazi, Conpet Ploieşti a efectuat primul antrenament din 2013, şedinţa de pregătire condusă de Florin Pârvu, Gheorghe Bărbuceanu şi Marian Ioana fiind una la care au participat nu mai puţin de 27 de jucători.
Cea mai importantă noutate nu a fost însă la nivelul lotului de jucători, unde vor fi modificări, în continuare, ci la nivelul staff-ului, organigrama clubului fiind modificată, în unanimitate de voturi, aprobându-se numirea în funţia de manager general a lui Lucian Rădulescu. Fostul oficial al cluburilor Petrolul Ploieşti, FC Vaslui şi Chimia Brazi revine într-o funcţie de conducere, la Conpet, continuarea activităţii acestui club fiind, în acest moment, primul obiectiv realizat şi, poate, cel mai important.

Sorin Ciobanu – surpriza de la antrenament

La nivelul lotului de jucători, Pârvu a avut cantitate, urmând ca, pe parcursul zilelor următoare, efectivul de jucători să sufere modificări. Va pleca, sigur, Abba, căruia îi expiră paşaportul, astfel că trebuie să se ducă în Nigeria, în timp ce pentru Manea şi Muşea vor fi demarate tratative cu Dinamo, respectiv Unirea Slobozia, în vederea acordării transferurilor, în anumite condiţii.

Detalii, în ediţia de mâine a ziarului Prahova.