FCM Câmpina s-a întors cu mâinile goale din prima deplasare a sezonului, pierzând la limită, 1-0, partida susţinută ieri după-amiază, la Zagon. Forţaţi şi de lipsa prea multor soluţii ofensive, prahovenii au mers „la ciupeală”, sistemul cu cinci fundaşi şi un singur atacant folosit de Valentin Sinescu fiind unul care doar cu destul de mult noroc putea aduce mai mult decât un punct.
Singurul gol al partidei a fost marcat de fostul director sportiv al Fortunei Brazi, Csaba Borbely, care a revenit pe gazon în această vară în tricoul celor de la Zagon, unde are şi rolul de antrenor secund. Era minutul 43 atunci când o centrare a lui Stârbu l-a găsit nemarcat pe Borbely, iar atacantul „l-a executat” pe Bica fără probleme, şutând plasat, din careul „mare”, în dreapta portarului. Până atunci, Tofan nimerise bara din dreapta lui Bica (12), Stârbu şutase pe lângă, din 6 metri (16), iar Popa fusese blocat în ultima clipă, la 4 metri de poarta prahovenilor (22), în timp ce, la cealaltă poartă, D. Nae avusese cea mai mare ocazie de gol, şutând frumos, de la 30 de metri, în stâlpul din dreapta al porţii lui Feycr (31).
Repriza secundă s-a derulat după aceleaşi coordonate, cu amfitrionii la conducerea jocului şi prahovenii aşteptând un contraatac norocos, care nu avea să vină, până la urmă. Pe final, elevii lui Valentin Sinescu au ieşit mai mult la joc, dar nu şi-au creat nicio ocazie clară de a egala, oportunităţile mai mari apărând tot în contul amfitrionilor, Răduţoiu (84) şi Stârbu (86) nereuşind însă să-l învingă pe Bica.
Sâmbătă, FCM Câmpina va juca pe teren propriu în compania uneia dintre formaţiile care au pornit lansat în acest sezon, SCM Argeş Piteşti.

Sursa www.fairplaydeprahova.ro