Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că până la această oră, nu au fost semnalate probleme deosebite pe drumurile naţionale şi autostrăzi, însă este posibil ca în orele următoare să se aglomereze traseele de întoarcere în Capitală şi în special DN1 (Valea Prahovei), pe tronsonul Predeal – Comarnic.
Vineri, Dispeceratul de monitorizare a traficului de la Bărcăneşti a înregistrat, pe sensul către Braşov, 17.672 de autovehicule, iar ieri, 15.741. Aşadar, în această după-amiază, se aşteaptă ca peste 30.000 de autovehicule să circule pe DN1, către Bucureşti.
De aceea, Poliţia Rutieră este pregătită ca în caz de nevoie să devieze circulaţia pe DN 1A Braşov – Cheia – Vălenii de Munte – Ploieşti.
Pentru evitarea implicării în accidente grave, îi sfătuim pe toţi conducătorii auto să-şi cupleze centura de siguranţă, să circule prudent, cu viteză adaptată condiţiilor de drum şi să păstreze o distanţă de siguranţă care să permită evitarea unor eventuale coliziuni.