– 22.02.2011, ora 07:57 – incendiu casa particulara in comuna Calugareni
In comuna Calugareni, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa particulara, proprietar T. Elenuta.
A ars acoperisul construit din lemn si invelitoare tabla pe o suprafata de aproximativ 40 mp.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 50.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 8.000 lei.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui cos de fum amplasat ori neprotejat termic fata de materiale combustibile.
Nu s-au inregistrat victime.

– 22.02.2011, ora 13:51 – incendiu societate comerciala in comuna Balta Doamnei
In comuna Balta Doamnei, echipajele de pompieri au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o societate comerciala.
Au ars: acoperisul construit din lemn cu invelitoare tabla pe o suprafata de aproximativ 150 mp, doua utilaje agricole si cereale.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 500.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 50.000 lei.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui mijloc de incalzire locala nesupravegheat ori supraincalzit.
Nu s-au inregistrat victime.

– 22.02.2011, ora 16:34 – deblocare usa in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, strada Spatar Milescu, echipajele de pompieri au intervenit pentru deschiderea fortata a usii unui apartament, proprietar C. Gabriela in varsta de 38 ani.

Echipajele SMURD au intervenit in 11 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.