Principele Radu Duda a anuntat, la postul public de televiziune, ca vrea sa deschida un cont “la vedere” in care oamenii de rand sa depuna bani pentru campania sa. “Va fi o contributie care ii va face pe oameni mai responsabili”, a afirmat Duda. “Banii sunt extraordinar de necesari, dar si inteligenta poate fi o buna sursa de bani. Doresc sa deschid in curand, la o banca, un cont public, la vedere. Fiecare persoana care depune ceva acolo va avea, intai si-ntai, mandria de a aparea, de a fi in fata”, a spus principele Duda. “Este o contributie care ii va face pe oameni mai responsabili pentru ca, indiferent cat de putin vor da, 10, 20 sau 100 de lei, faptul ca au depus ceva din propria lor fiinta acolo, adica un pic de incredere, un pic de bani si un pic de speranta, s-ar putea ca aceasta sa fie o coeziune extraordinara”, a completat Radu Duda. “Fondul de care am vorbit este un fond al celor multi, nu al celor putini si cu foarte multi bani”, a mai spus acesta.
In ceea ce priveste sustinerea din partea lui Betsy Myers, director executiv al campaniei electorale a lui Barack Obama, principele Radu Duda a spus ca aceasta nu va participa la campania sa electorala decat la nivel consultativ.
Duda a subliniat ca va avea o campanie realizata de o echipa formata exclusiv din romani.
Potrivit principelui, campania sa vrea sa fie “o campanie model, un exercitiu bun, demn, respectabil de a incerca sa faci pasi inainte pe calea democratiei”.
“Eu cred ca democratia se poate exercita si cu demnitate, si modestie, si cu masura si cu profesionalism. Nu este necesar sa fii exotic pentru a fi convingator”, a spus Duda.
In ceea ce priveste posibila revenire la monarhie, Radu Duda a declarat ca intentia sa de a candida nu are nicio legatura cu un sistem monarhic.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAsii de CUPA !
Articolul următorGreva la adversarii campionilor