Incertitudine
Ba la Breaza, ba la Stiinta

Sperantele echipei de Liga a III-a, Tricolorul Breaza, de a-i avea sub comanda pe cei doi talentati jucatori ai divizionarei secunde Stiinta Bacau, Liuba (foto) si Gheorghita, sunt departe de a fi concretizate. Asta pentru ca, desi s-au antrenat cu Tricolorul Breaza, cei doi vor reveni la Stiinta Bacau! Moldovenii s-au reunit luni, sub comanda lui Octavian Grigore, in efectiv redus, cu doar 15 jucatori, tehnicianul ploiestean solicitandu-i pe cei doi la sedintele de pregatire. Stiinta are insa un viitor incert, posibila fuziune cu FCM Bacau fiind de actualitate, astfel ca jucatorii doriti la Breaza – brasovenii Liuba si Gheorghita – au sanse de a reveni sub comanda lui Florin Stancioiu. Pana atunci, fac naveta pe ruta Breaza – Bacau!
Inceputuri
Yesilova a debutat

Preparatorul fizic de origine turca Yuksel Yesilova (foto – in stanga), se afla, in aceste zile, in atentia tuturor, scandalul generat de acesta prin acuzatiile aduse lui Gigi Becali putand duce la suspendarea echipei Steaua din Cupele Europene! Facut „musulman” de Becali si considerat vinovat de declinul formatiei din Ghencea, Yesilova are o poveste interesanta, putini fiind aceia care stiu ca turcul, care are si cetatenie germana, a debutat, in Romania, la Ploiesti! Yesilova a venit la Ploiesti in 2003, fiind adus de Gigi Multescu, sa se ocupe de echipa antrenata atunci de acesta, colaborarea dintre Astra, ce-si schimbase numele in SC FC Petrolul, si preparator durand cateva luni.
Liber
Panait sta acasa

Crescut de Petrolul, cu care a debutat in Liga I in anul 2002, fundasul lui FC Vaslui, Bogdan Panait (foto – in echipament deschis la culoare) a fost scos din lot de catre antrenorul Viorel Moldovan! Acesta l-a anuntat pe Panait ca nu va conta pe serviciile sale in retur, neincluzandu-l in planul de pregatire al echipei moldovene. Panait, fotbalist care a trecut si prin curtea echipei Steaua Bucuresti, este acum acasa, la Ploiesti, si pare dispus sa stea pe bara in retur, pentru simplul motiv ca echipa lui Adrian Porumboiu trebuie sa-i achite contractul, care este unul foarte bun, de peste 50.000 de euro pe an! Astfel, Panait refuza sa dea curs unor oferte din Liga I si din esalonul secund, pentru a nu-si diminua veniturile. Printre variantele vehiculate pentru un transfer al lui Panait a fost si revenirea la SC FC Petrolul.
Grupaj realizat de Marian DIMA