Deputatul Dan Iosif va fi inmormantat maine

Dan Iosif va fi inmormantat maine, la ora 13.00, la Cimitirul Eroilor Revolutiei . La ora 11.00, va fi oficiata o ceremonie religioasa la Palatul Parlamentului, in holul Senatului.
Trupul neinsufletit al deputatului PSD a fost depus, ieri-dimineata, la Palatul Parlamentului, in holul mare al Senatului.
Dan Iosif a incetat din viata, miercuri, la o clinica din Novosibirsk, in urma unui cancer pulmonar.

Trenurile zapezii reintra in circulatie

36 de garnituri ale «Trenurilor zapezii» vor face legatura intre Bucuresti si Suceava, Cluj, Craiova si Brasov, dar si intre Iasi si Vatra Dornei. Acestea vor circula de duminica, pana la sfarsitul lunii februarie. Tinerii de pana la 26 de ani au o reducere de 20% din pretul unei calatorii daca merg la munte in timpul saptamanii. Tot de duminica se aplica si noul mers al trenurilor.

Mircea Lucescu, decorat de presedintele Iuscenko

Sahtior Donetk a fost eliminata din cupele europene si Mircea Lucescu s-a intrebat la momentul respectiv daca este cumva el de vina pentru insucces sau unii jucatori. Un posibil raspuns a venit chiar din partea presedintelui Ucrainei, Victor Iuscenko, care a apreciat munca depusa de antrenorul roman si l-a premiat cu cel mai inalt Ordin de Merit pentru contributia adusa in fotbalul ucrainean. Presedintele Ucrainei i-a oferit Ordinul de Merit gradul III lui Mircea Lucescu, distinctia fiindu-i inmanata de catre seful regiunii administrative Donetk, Vladimir Logvinenko. Antrenorul roman a urcat pe scena in aplauzele intregii asistente, le-a multumit celor prezenti si si-a cerut scuze pentru ca, in acest sezon, echipa sa a fost eliminata din cupele europene.

La Ploiesti – Concursul National de Interpretare si Creatie Muzicala

In perioada 7- 9 decembrie a.c., orasul Ploiesti gazduieste cea de-a XIII-a editie a “Concursului National de Interpretare si Creatie Muzicala <>”. Participa peste 50 de candidati care studiaza vioara, pianul, canto clasic si compozitia muzicala, reprezentand principalele centre de cultura ale tarii si Republica Moldova. Juriile de specialitate din cadrul fiecarei sectii sunt alcatuite din personalitati marcante ale artei interpretative si ale creatiei muzicale romanesti – presedintele de onoare fiind prof. univ. dr. Dan Buciu. Sambata, 8 decembrie a.c., incepand cu ora 11:00, va avea loc festivitatea de premiere si concertul tinerilor laureati ai concursului.
Oana-Maria CONSTANTIN

Cosmin Contra, condamnat la inchisoare pentru ca a batut un politist

Fotbalistul Cosmin Contra a fost condamnat de Judecatoria Timisoara la un an de inchisoare cu suspendare.
El a fost acuzat ca, in iunie 2006, a batut un politist.
Daca in urmatorul an Cosmin Contra va mai avea alte abateri, va trebui sa-si execute pedeapsa de un an de inchisoare.
Contra are zece zile la dispozitie pentru a face recurs.
In luna iunie a anului trecut, sotia fotbalistului si un agent de la Politia Transporturi au avut un accident usor care a degenerat intr-un scandal.
Masina Alinei Contra a fost tamponata usor din spate de cea a politistului.
Contra, sosit imediat la fata locului, nu si-a mai putut stapani nervii si s-a razbunat pe agentul de politie.