Birourile Primariei Azuga au fost mutate in vechea cladire – a carei renovare tocmai s-a incheiat – parasind corpul scolii gimnaziale de pe Strada Victoriei pe care l-au ocupat in ultimii doi ani.
„Renovarea vechiului sediu al primariei e gata de ceva vreme, insa am avut destul de asteptat pentru a monta instalatia de electricitate si de incalzire centrala. Cel mai mult a trebuit sa asteptam din cauza centralei: du-te la Ploiesti pentru avizarea proiectului, mergi la Sinaia, apoi… probele”, ne-a spus primarul Adrian Purcaru.
Desi a fost complet renovata (foto), primaria deja se anunta neincapatoare pentru numeroasele servicii pe care va trebui sa le gazduiasca. Cei mai vitregiti par a fi politistii comunitari, care, in scoala gimnaziala, aveau la dispozitie o intreaga sala de clasa pentru a se desfasura, in timp ce, acum, vor putea conta doar pe un birou pentru seful lor.
Lucrarile de modernizare a primariei nu se vor incheia insa aici. Exista un proiect de extindere a acesteia, astfel incat, in partea de vest, sa apara un nou corp de cladire, in care ar urma sa fie tinute sedintele Consiliului Local.
Potrivit lui Purcaru, renovarea primariei a costat circa 10 miliarde de lei vechi, devizul noului corp de cladire care va trebui alipit acesteia ridicandu-se la circa 5 miliarde de lei vechi. Desi functionarii administratiei azugene au terminat de eliberat incaperile scolii, elevii vor mai avea de asteptat cateva saptamani pana sa se intoarca sa invete aici. Primarul spune ca, in perioada urmatoare, in localul de pe Strada Victoriei, vor avea loc lucrari de igienizare si reparatii.
(I.S.)