Cu gandul numai la victorie

FC Petrolul Ploiesti – Inter Gaz Bucuresti
Dupa ce au reusit primul punct in deplasare, duminica trecuta, la Giurgiu, elevii lui Tavi Grigore sunt, cu siguranta, mai motivati si mult mai increzatori in fortele lor, in vederea parcurgerii, fara sincope de acum incolo, a jocurilor ramase din tur.
Daca acest balon de oxigen, facut cadou de “nasii” lor, fotbalistii de la Giurgiu, a venit la timp sau nu ramane de vazut. Acum, totul depinde de coeziunea din sanul echipei, de modul in care antrenorii vor sti sa aplice tactica de joc adecvata fiecarei partide, dar si de modul in care “lupii galbeni” vor juca pe dreptunghiul verde de la… Moreni.
Se stie ca orice joc are importanta lui, iar acest meci, cu o nou promovata – Inter Gaz Bucuresti – nu trebuie tratat cu usurinta, pentru ca “gazarii” au dovedit, prin joc si rezultate, ca formeaza un team competitiv, extrem de periculos in deplasare.
Pentru acest meci, din tabara petrolista ne-au parvenit vesti bune, din moment ce Dumitru este apt de joc dupa o mai veche accidentare, iar Stepanov, in urma operatiei de piramida nazala, asteapta doar OK-ul doctorului Laurentiu Bulata, medicul echipei.
Dispus la efort este si atacantul Sagna, care, dupa o contuzie la glezna, in etapa trecuta, a urmat un program riguros de recuperare si este in stare fizica buna.
Petrolistii au intrat in cantonamentul obisnuit de la Hotelul “Vigo” din Ploiesti cu intreg lotul valid.
Deplasarea la Moreni se va face in dimineata partidei, cuvantul de ordine, pe buzele tuturor celor implicati serios in viata acestei echipe, fiind unul singur: VICTORIE !
Orice alt rezultat ar arunca, din nou, Petrolul, in zona neutra a clasamentului, de unde nu se prea vede… Liga lui Mitica.
Meciul va fi condus de o brigada de arbitri avandu-l, la centru, pe Lucian Dan din Alba Iulia, ajutat la cele doua linii de Gheorghe Negoita si Catalin Teodor, ambii din Braila. Ca arbitru de rezerva a fost desemnat Cristian Ghenea, din Rosiori.
Observator FRF: Constantin Constantinescu, din Slatina.
In afara echipelor prahovene, tintarul acestei etape mai cuprinde meciurile:
Prefab Modelu – FCM Bacau
FC Botosani – Progresul Bucuresti
FC Brasov – Concordia Chiajna
CS Otopeni – Delta Tulcea
FCM Dunarea Galati – CSM Focsani
Dinamo II Bucuresti – Forex Brasov
Toate aceste partide incep la ora 11.
Se mai disputa astazi, dar cu incepere de la ora 13, jocul Sportul Studentesc Bucuresti – Dunarea Giurgiu, iar maine, cu incepere de la ora 13, derbiul etapei: FC Brasov – Concordia Chiajna.