Radacina de patrunjel este un excelent remineralizant, stimulent al rinichilor, drenor al ficatului si antiviral. Produsul stimuleaza puternic glandele sexuale si are efecte afrodisiace uimitor de puternice. Radacinile de patrunjel pot reduce nevoia de alcool, inlatura unele sechele hepatice si nervoase ale alcoolismului, dand chiar o intoleranta la acest drog. In uzul extern, radacinile de patrunjel se folosesc pentru combaterea celulitei si a acumularii apei din tesuturi. Pentru a obtine aceste rezultate se face o cura de suc de radacina de patrunjel, minimum trei saptamani, timp in care se bea un pahar pe zi. Suplimentar, se face un masaj energic pe zonele afectate cu suc de patrunjel proaspat. Atentie, insa ! Patrunjelul nu va fi utilizat in scopuri terapeutice de femeile insarcinate, intrucat are efecte abortive (produce avortul). Cel mai puternic efect abortiv il au semintele, dar nici efectul similar al radacinii si mai ales al frunzelor nu este de neglijat.
INFOMEDICA
Virusul hepatic B se transmite de la o persoana infectata prin sange si produse din sange, saliva, lichid amniotic si alte fluide corporale. Virusul hepatic B este de aproximativ 1.000 de ori mai infectios decat HIV (Virusul imunodeficientei umane). Acesta poate cauza inflamarea ficatului, iar la unii bolnavi poate duce chiar la aparitia cancerului de ficat. Vaccinarea este singura metoda eficienta de protectie impotriva bolii. Bolnavii trebuie sa consulte un medic specia-list, deoarece consecintele unei astfel de afectiuni pot fi uneori extrem de grave.
——————-
Noi studii ce au ca subiecti femeile care au avut cancer la san arata ca acestea, dupa ce au terminat tratamentul, se intorc la vechiul loc de munca. Peste 80% dintre bolnavele incluse in acest studiu s-au intors la serviciul pe care il aveau in momentul in care au fost diagnosticate cu aceasta maladie. Cercetatorii au explicat ca o reacomodare ar fi foarte dificila daca seful nu ar fi intelegator. Astfel, seful poate ajuta la imbunatatirea sanatatii femeilor tratate impotriva cancerului de san.
* Pagina realizata de Luiza RADULESCU-PINTILIE, Ana-Maria DRAGOMIR

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLA INCHIDEREA EDITIEI
Articolul următorGHID NATURIST