CSU Asesoft Ploiesti
Adrian Blidaru 14 (2×3), 2 rec, 4 pd
Reggie Elliot 34 (2×3), 7 rec, 5 pd
Levente Szijarto 5, 7 rec, 3 pd
Bojan Obradovic 3 (1×3), 2 rec, 1 pd
Virgil Carutasu 18, 13 rec, 2 pd
Rezerve:
Aleksandar Avlijas 2, 1 rec, 4 pd
Milos Zivanovic 13, 10 rec
Dragan Kondic 10 (2×3)
Mihai Paul 3 (1×3)
Antrenor: Mladen Jojic
CSU Atlassib Sibiu
Brian Evans 25 (1×3), 6 rec, 5 pd
Darnell Clavon 20 (2×3), 2 rec
Brice Kabengele 7 (1×3), 2 rec
Kenny McFarland 10, 17 rec
Donald Little 16, 12 rec, 1 pd
Rezerve:
Octavian Popa 2, 2 rec, 2 pd
Viorel Mocanu 1 rec, 1 pd
Vasile Kovacs
Ionut Mocanu
Antrenori: Bogdan Spanu, Mircea Vulc
Arbitri: Stelian Banica, Dorin Fumu, Marius Epure
Declaratii
Sebastian Ghi¡a: „Le doresc tuturor echipelor din Divizia A sa fie ajutate cum a fost ajutat Asesoftul de arbitrul Banica in seara aceasta, si pe tot parcursul sezonului ! Oricum, nu are rost sa mai comentez acest lucru, fiindca am reusit o performanta frumoasa, terminand neinvinsi. Aceasta este cea mai sudata echipa pe care Asesoft a avut-o vreodata. Indiferent de cate staruri au celelalte cluburi, CSU este «Golden team»”.
Bogdan Spanu, antrenor CSU Sibiu: „Nu am reusit surpriza campionatului. Asesoft este o echipa solida, cu un parcurs constant. Din pacate, nu am putut vonta astazi pe Blackshear, care a acuzat dureri la genunchi. Asa, prin victoria Pitestiului in fata celor de la Tg. Mures, si depinzand de alte rezultate, am reusit sa ne calificam in playoff. Vom juca in prima mansa cu Asesoftul asa ca va trebui sa ne obisnuim cu aceasta sala.
Stam mai slab in defensiva, jucam mult 1 la 1 si nu facem ceea ce trebuie. Asesoft a jucat sase minute, cu cinci oameni mici si nu am reusit sa profitam de asta. Trebuie sa progresam fiindca potential avem. Speram sa le facem fata timisorenilor in Final Four.”
Brice Kabengele, extrema CSU Sibiu: „Inainte de aceasta partida nu stiam rezultatul de la Pitesti, asa ca am jucat extrem de motivati sa invingem. Am avut in fata insa un adversar redutabil, neinvins. Mereu orgoliile sunt mari in confruntarile cu echipele mari.
Sincer, speram sa reusim mai multe in acest sezon regulat. Locul opt nu ne multumeste. Avem echipa cu cel mai mare potential din Romania!”