Inca un actor a iesit din scena vietii.
Conducerea si colectivele celor trei sectii ale Teatrului “Toma Caragiu” Ploiesti deplang stingerea din viata a celui care a fost TITI DUMITRESCU, unul dintre “stalpii puterii regale” de la Majestic, actor de varf al Revistei romanesti.
Societar al Revistei “Majestic”, el a sustinut Concursul pentru ocuparea unui post de actor in fata marelui Toma Caragiu (1957), fiind admis primul dintre cei 15 candidati si incredintandu-i-se rolul principal in prima premiera de dupa selectie.
A fost nelipsit de pe afisul Teatrului, in reviste si comedii muzicale, a scris texte, a facut regie si scenografie, fiind un om de teatru in cel mai deplin inteles al cuvantului.
A avut parte de un partener de exceptie – Mirel Maneru – cu care a facut un cuplu comic exploziv, cizelat in repetitii si spectacole, pana la atingerea rafinamentului artistic visat de orice slujitor al scenei.
A ramas in memoria colegilor si a contemporanilor sai, a celor care au avut sansa sa-l cunoasca atat ca om cat si interpret, un exemplu de profesionalism, daruire si pasiune, care s-a dedicat scenei si publicului, cu un rar devotament, peste 30 de ani de cariera artistica pana la pensionarea din anul 1990.
Se pregateste sa joace ultimul rol, un trist rol, in pragul aniversarii a 50 de ani de la infiintarea Revistei ploiestene…
Timpul nu a mai avut rabdare…
Corpul neinsufletit va fi depus astazi, la Capela Crematoriului, Soseaua Vitan-Barzesti, langa Spitalul Sf.Ioan, iar incinerarea va avea loc maine, ora 11, la Crematoriu-Bucuresti.