22 de firme – intre care, dealeri de automobile, autoutilitare, distribuitori de accesorii auto, biciclete, lubrifianti si combustibili – sunt prezente, cu standuri proprii, in cadrul Salonului Auto, editia a VI-a. Deschisa publicului intre 12 – 15 aprilie pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor si a blocului „7 etaje”, din Ploiesti, expozitia este organizata de Camera de Comert si Industrie Prahova, in colaborare cu Primaria Ploiesti.
Ca si in anii anteriori, la actuala manifestare sunt prezente, in calitate de expozanti, 7 institutii de leasing auto, care ofera solutii avantajoase de creditare potentialilor clienti, pentru achizitionarea de automobile.
La deschiderea expozitiei, au fost prezente oficialitati locale si judetene, intre care si prefectul Corneliu Popescu. „Dat fiind interesul crescand, de la un an la altul, al vizitatorilor pentru un asemenea gen de expozitie, in curand s-ar putea sa ocupam intreg centrul orasului cu noile marci de automobile. Ca atare, a devenit tot mai acuta nevoia construirii, in judet, a unui complex expozitional specializat” – a declarat acesta.
C. DUMITRU