Cantareata si actrita Barbra Streisand a declarat ca aproape nimic din ceea ce s-a scris intr-o noua carte despre viata sa nu este adevarat, caracterizand informatiile aparute in biografia neoficiala drept „minciuni rau intentionate”.
In biografia “Barbra: The Way She Is”, autorul, Christopher Anderson, sustine ca vedeta este nu numai o persoana paranoica, devastata de teama de a fi asasinata, dar si o femeie cu sute de cuceriri la activ, care a avut relatii sexuale cu numeroase celebritati, printre care Warren Beatty, Ryan O’Neal, Steve McQueen, Kris Kristofferson, Don Johnson, Jon Voight, Elliott Gould, Andre Agassi, Richard Gere, Omar Sharif, Liam Neeson, printul Charles, Dodi Fayed si Peter Jennings.
„Mai conteaza oare care este adevarul in zilele noastre? In mod normal, nu as acorda atentie unor astfel de minciuni rau intentionate, dar se pare ca ultima dintre ele este o biografie neautorizata care primeste multa atentie din partea publicului. Cine este persoana descrisa in carte? Cu siguranta eu nu o cunosc. Nu seamana deloc cu mine”, a declarat Streisand, citata de Contactmusic.