F.T.

În contextul în care reducerea numărului de accidente și a consecințelor acestora reprezintă una dintre prioritățile polițiștilor prahoveni şi având în vedere că nu puţini copii pot fi implicați în astfel de incidente, poliţiştii prahoveni au desfăşurat, luni, o acţiune la Şcoala Primară «Angels» din Păuleşti.

Potrivit unei informări a poliţiei prahovene, «angajaţi ai Biroului Siguranță Școlară şi ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității s-au întâlnit cu 135 de micuți din cadrul Școlii Primare «Angels» din Păulești, unde au desfășurat o activitate informativ-preventivă, de educație rutieră.
Cu ajutorul laboratorului mobil de educație rutieră, copiii prezenți au fost învățați cum să circule în siguranță ca pietoni, care este locul lor în autoturism și cum trebuie să fie asigurați în acesta, dar și cum și unde pot folosi bicicleta, rolele sau trotineta. (…)

Micii pietoni au fost încântați de cele prezentate, totodată exprimându-și dorința ca și pe viitor să mai participe la astfel de activități alături de polițiști».