La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii din Urlaţi au fost seizaţi că pe o stradă din oraş s-a răsturnat un autoturism.
Evenimentul rutier a avut loc în seara zilei de sâmbătă, iar potrivit unui comunicat de presă al IPJ Prahova «din primele date a reieșit faptul că un tânăr în vârstă de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 102 K, din direcția Ceptura către Urlați, la un moment dat a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens, răsturnându-se și oprindu-se în curtea unui imobil.
În urma accidentului, conducătorul auto dar și o pasageră în vârstă de 14 ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere”.
Potrivit unui al doilea comunicat de presă al poliţiei prahovene, «în urma probatoriului administrat, faţă de tânărul în vârstă de de 19 ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore , urmând ca azi (n.n.-ieri) să fie pezentat unităţii de parchet competente, în vederea luării unei alte măsuri preventive». În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere fără permis de conducere.