În Liga a III-a, cele două echipe prahovene- CSO Plopeni și CS Blejoi- vin după una dintre puținele etape în care au avut randament perfect, ambele obținând victorii, în runda precedentă (1-0 cu Kids, pentru plopenari, respectiv 3-1 la SR Brașov, pentru Blejoi).
Cu punctele obținute în ultimele runde, CS Blejoi se apropie, din nou, de zona ”liniștită” a ierarhiei, un succes, mâine, în ultima reprezentație pe teren propriu din 2021, plus o victorie în deplasarea facilă din ultimul joc care se va organiza în acest an (pe terenul lanternei Kids Tâmpa, pe 4 decembrie), putând readuce formația lui Răzvan Vlad aproape de pretenții și condiții, în zona din care poate ataca chiar o calificare în play-off! Prima condiție necesară, clar, 3 puncte cu KSE Târgu Secuiesc, mâine, succes care ar duce o poziție mai sus în clasament, apoi, se fac toate calculele!
Cealaltă echipă din județ – CSO Plopeni- are o misiune dificilă, dar nu imposibilă, la Râșnov, orice punct pentru echipa lui Daniel Dumitrache fiind ”bonus” în lupta pentru evitarea penultimei poziții, retrogradabile, după play-out-ul, din primăvară.

Liga 3 – Meciurile Etapei 14
Astăzi, ora 14.00:
AFC Odorheiu Secuiesc –
AFC Hermannstadt 2

Sâmbătă, ora 14,00:
CS Blejoi – KSE Târgu Secuiesc
AS FC Pucioasa – ACS Sepsi OSK
Sfântu Gheorghe 2
ACS Olimpic Cetate Râşnov –
CSO Plopeni
ACS Kids Tâmpa Braşov –
ACS SR Municipal Braşov