Aflați în cantonament la Săcele, elevii lui Viorel Moldovan au programate și trei meciuri de verificare, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe (astăzi), AFC Odorheiu Secuiesc (23 ianuarie) și Dunărea Călărași (28 ianuarie).
Acest prim meci din stagiul centralizat de iarnă, contra prim-divizionarei Sepsi Sf. Gheorghe, devine incert prin prisma problemelor pe care le acuză echipa covăsneană, antrenorul principal Leo Grozavu și o serie de jucători ai echipei (Golofca, Ștefănescu, Petrila, L. Fulop, I. Fulop, Ștefan) fiind indisponibili din cauza unor accidentări și, mai ales, a infectării cu coronavirus – mare parte dintre cei enumerați mai sus.
Formația din Sf. Gheorghe, care ar urma să găzduiască meciul pe unul dintre terenurile sintetice pe care le are la dispoziție, urma să confirme / infirme, aseară, acest test, Sepsi având programat sâmbătă și meci în campionat, cu Astra, deci, oricum, este puțin probabil că va utiliza titularii, dacă va alege să joace meciul amical de astăzi.

Alte rezilieri în negociere

Petrolul așteaptă să ajungă la înțelegeri privind rezilierea angajamentelor cu Poelmans, Nițescu, Răuță și Mendoza, jucători care nu mai fac parte din planurile pentru cantonament ale lui Viorel Moldovan, iar lista cu jucători la care se va renunța, pentru a mai subția efectivul și, implicit, bugetul de salarii, trece la nivelul următor.
Fundașul central John Mondragon și atacantul Sorry Diarra sunt și ei pe lista celor la care s-ar putea renunța imediat, negocierile pentru rezilierea angajamentelor celor menționați fiind ”la ordinea zilei”.

Mondragon se pregăteşte să-şi ia la revedere de la colegi

Mondragon, columbian trecut pe la Osasuna, se pare că are un salariu ”bun” chiar la nivelul primului eșalon de la noi, dar aparițiile sale sporadice și evoluțiile șterse avute nu justifică deloc cheltuielile prilejuite de contractual său (salariu, impozite, chirie apartament, închiriere mașină etc.).