V. Stoica

Pentru reducerea riscului de infectare cu noul coronavirus a angajaților Consiliul Județean Prahova și a celor ai instituțiilor care au sediul în Palatul Administrativ din Ploiești, președintele CJ, Bogdan Toader, a dispus verificarea temperaturii tuturor persoanelor care intră în clădirea din centrul municipiului. În cazul depistării unor angajați a căror temperatură corporală este mai mare de 37 de grade Celsius, aceștia vor fi îndrumați să se prezinte la medicul de familie, pentru a fi monitorizați și pentru a li se oferi tratamentul necesar, eventual și o testare pentru coronavirus.
“Pentru că este important să ne menținem sănătoși, astfel încât activitatea autorității județene să nu fie afectată de epidemia de Covid-19, am luat decizia ca toți funcționarii Consiliului Județean și angajații celorlalte instituții care au sediul în Palatul Administrativ din Ploiești să treacă, în fiecare zi, printr-un triaj la accesul în clădire.
La fiecare intrare în imobil, angajații Direcției Județene de Pază verifică cu ajutorul termometrelor electronice temperatura corporală a tuturor persoanelor.
În cazul în care temperatura depășește valoarea de 37 de grade Celsius, persoanei în cauză nu i se permite accesul la locul de muncă. Acesteia i se va recomanda să meargă la medicul de familie, pentru a i se evalua starea de sănătate și să se ia în calcul inclusiv o testare pentru coronavirus”, a anunțat, ieri, șeful administrației județene, Bogdan Toader.