V. S.

Din totalul de 11.339 de cazuri confirmate de coronavirus raportate ieri la nivel național, 66 erau din județul Prahova, potrivit informațiilor făcute publice de Grupul de Comunicare Strategică. Numărul persoanelor infectate din județul Prahova a crescut odată cu primirea rezultatelor pentru un grup de persoane care au intrat în contact cu unul dintre bolnavii confirmați săptămâna trecută, un bărbat angajat al operatorului de salubritate din Ploiești.
De la începutul epidemiei și până ieri, din numărul total al persoanelor diagnosticate cu coronavirus, 34 au fost declarate vindecate și externate din spital, ceea ce înseamnă că mai mult de jumătate dintre cei infectați au învins în lupta cu Covid-19.
Tot ieri, 244 de persoane din județul Prahova se aflau în autoizolare la domiciliu, patru dintre ele intrând în evidența Direcției de Sănătate Publică în ultimele 24 de ore, iar 50 au ieșit de sub măsura izolării voluntare. În carantină instituționalizată se găseau ieri 264 de persoane, în centrele speciale din localități prahovene.