V. Stoica

Fondurile alocate de Consiliul Județean Prahova și contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate pot deveni insuficiente pentru Spitalul Județean de Urgență Ploiești dacă epidemia de coronavirus se va extinde și în județul Prahova. Stocurile actuale de echipamente de protecție și de dezinfectanți sunt de ajuns pentru o perioadă de câteva luni, însă situația poate deveni dificilă în timp, în cazul în care se va prelungi pandemia de coronavirus.
Trebuie să demonstrăm că putem fi aproape de personalul medical și de pacienții spitalelor din județul nostru, într-o perioadă deosebit de dificilă. Investitori prahoveni au solicitat publicarea conturilor de donații și sponsorizări ale Spitalului Județean de Urgență Ploiești, cea mai mare unitate medicală din Prahova, pentru că personalul medical de aici se va afla în prima linie, în lupta împotriva coronavirusului, dacă epidemia se va răspândi și mai mult.
Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a făcut publice – pe pagina sa de facebook – conturile în care pot fi făcute donații pentru susținerea activității Spitalului Județean.
“Mă bucur să văd că investitorii și oamenii de bine din Prahova vor să contribuie la sprijinirea Spitalului Județean de Urgență Ploiești! În urma discuțiilor cu cetățenii care își doresc să se implice, să contribuie pentru susținerea Spitalului Județean de Urgență Ploiești în achiziționarea materialelor necesare medicilor și pacienților, vă informez că au fost puse la dispoziția acestora conturile deschise în acest scop. Comunitatea prahoveană este puternică! Împreună vom trece cu bine peste această perioadă! Vă mulțumesc pentru solidaritate, pentru responsabilitate și pentru că aveți grijă de semenii noștri!”, a menționat Bogdan Toader.
Pentru donații și sponsorizări, orice agent economic din județul Prahova care vrea să vină în sprijinul tuturor medicilor și pacienților o poate face pe următoarele coordonate:

Beneficiar – Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti

Cod fiscal – 2844545
COD IBAN: RO16TREZ52121F370100XXXX în LEI, deschis la Trezoreria Ploiești
COD IBAN: RO84BRDE300SV35012263000 în LEI, deschis la BRD Sucursala Ploiești
COD IBAN: RO97BRDE300SV35012003000 în EUR, deschis la BRD Sucursala Ploiești
COD IBAN: RO50BRDE300SV35011973000 în USD, deschis la BRD Sucursala Ploiești.