În completarea comunicatului emis în data de 12 martie 2020, societatea HIDROPRAHOVA SA informează abonații din aria de operare că extinde decizia de suspendare a programului cu publicul pe toată perioada instituirii stării de urgență pe teritoriul României, conform Decretului prezidențial nr.195/2020 și Planului de măsuri de prevenire a contaminării cu virusul COVID-19, stadiul 3, stabilit la nivelul societății.

rimirea sesizărilor, cererilor/solicitărilor de orice natură din partea publicului va fi asigurată prin următoarele mijloace de comunicare:

 

E-mail: dispecerat@hidroprahova.ro

Telefon: 0244/529474, 0724/299614

 

Abonații vor putea utiliza și datele de contact ale tuturor sucursalelor societății HIDRO PRAHOVA SA din județ. Acestea sunt publicate pe website-ul www.hidroprahova.ro, la rubrica “Sucursale HIDRO PRAHOVA SA”.

 

Accesul abonaților în casieriile organizate la sediile sucursalelor HIDRO PRAHOVA SA din județ se va face în mod controlat, fiind admise 2-4 persoane simultan, pe traseul cel mai scurt, în funcție de spațiul disponibil. Este strict interzis accesul publicului în orice alte zone din sediile sucursalelor .

 

Societatea HIDROPRAHOVA SA va continua să transmită informații de interes public prin intermediul website-ului www.hidroprahova.ro, al rețelelor de socializare, precum și prin mass-media locale.