Derby-ul de Trap al României și mai multe curse internaționale de galop, plus un show ecvestru de excepție ”marca Bococi” sunt ingredientele zilei de mâine pe Hipodromul Ploiești.
Va fi un maraton hipic organizat de Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, împreună cu Primăria Municipiului Ploiești și Consiliul Local Ploieşti, care va începe la ora 10.00 și se va termina în jurul orei 14,30. afis Hipodrom Ploiesti
Programul reuniunii hipice va cuprinde: 7 curse de trap, printre care se vor regăsi Derby-ul de Trap al României și o cursă de trap din cadrul Campionatului Mediteranean de Trap cu participare internațională, 2 curse internaționale de galop din cadrul calendarului mondial ,,WORLD ARABIAN HORSE RACING’’ al curselor de galop, destinate cailor din rasa Pur-Sânge Arab (cea mai importantă competiție din sud-estul Europei, organizată prin Federația Hipică Română) și, nu în ultimul rând, o cursă internațională cu ponei.
De asemenea, Hipodromul Ploiesti a pregătit spectatorilor prezenți show-uri hipice de dresaj cabalin cu Miron Bococi, zis și „Vrăjitorul de cai” (cunoscut în toată Europa datorită talentului lui în arta dresajului și a show-urilor de excepție realizate în diferite țări), care va oferi publicului un spectacol pe măsura așteptărilor.
O prezență importantă în cadrul reuniunii de Derby va fi cea a Casei Regale a României, reprezentată prin ASR Principesa Maria.
Biletul de intrare costă 5 lei pentru adulți, copiii cu vârsta de până la 7 ani având acces gratuit.