Petre Apostol

Echipa naţională de ciclism pentru juniori, coordonată de antrenorul Viorel Grosu, va participa la o competiţie internaţională, de categorie 2.1 pentru juniori, organizată în Austria – Oberösterreich Juniorenrundfahrt. Printre sportivii convocaţi în lotul naţional se regăsesc şi doi ciclişti de la CS Petrolul Ploieşti, pregătiţi de antrenorul Constantin Ciocan: Iustin Văidian (foto – în dreapta) şi Eduard Ştefan (foto – în stânga).
Dintre cicliştii petrolişti, Iustin Văidian este dublu medaliat la Campionatele Naţionale pe şosea, disputate la finalul lunii iunie, în judeţul Sibiu. Ciclistul de la CS Petrolul a cucerit medalia de argint la proba de fond şi pe cea de bronz la contratimp individual.
Competiţia din Austria programează trei etape, între 2 şi 4 august, reprezentativa României fiind prezentă şi anul trecut, când în lot s-a aflat şi un sportiv de la CS Petrolul, Valentin Vasiloiu, care a ocupat atunci locul 91 în ierarhia generală, cea mai bună clasare a sa fiind locul 62 în etapa a doua.