C. Sbârnea, M. Dima

Înființată nu de mult timp, echipa ACS Caraimanul Bușteni a participat la prima ediție a competiției de fotbal pentru copii și juniori intitulată sugestiv ”Turneul Steluțelor”, întrecere găzduită de sala sporturilor din Codlea.
Au luat parte copii născuți în 2011 și mai mici, echipele participante fiind repartizate în două grupe, în grupa A: CS Vulcan 1, CSS Brașovia 1, CSM Codlea 1, Kinder Brașov 1 și NNN Făgăraș, iar în grupa B: CSM Codlea 2, CS Vulcan 2, CSS Brașovia 2, Kinder Brașov 2 și Caraimanul Bușteni.copii fotbal - Busteni
După o evoluție entuziasmantă în grupa sa, componenții lui ACS Caraimanul Bușteni (vezi foto) au reușit să se claseze pe primul loc, calificându-se pentru finala competiției, adversară fiindu-le Kinder Brașov 1, câștigătoarea celeilalte grupe.
După un joc viu disputat și echilibrat, echipa de la poalele Crucii de pe Caraiman, antrenată de Alexandru Zamfir, a trebuit să se recunoască învinsă, la finalul meciului fiind consemnată victoria brașovenilor cu scorul de 3-2.
Cu toate acestea trebuie să-i felicităm pe acești talentați copii pentru izbânda lor, speranțele Bușteniului în viitor, precum și pe mentorii lor, iar locul secund într-o asemenea întrecere nu este la îndemâna oricui.
Mai mult, ACS Caraimanul Bușteni a lăsat o impresie deosebită întregii asistențe, drept dovadă este faptul că jucătorul cel mai bun al turneului a fost desemnat Yannis Geambazu, un real talent, născut în 2012, și autor a șase goluri din cele 16 ale echipei prahovene.