Prin prezenţa la şedinţele Consiliului Director a unor reprezentanţi ai suporterilor Petrolului, care fac parte dintre membrii fondatori ai clubului, fanii echipei ploieştene pot afla ultimele veşti din cadrul echipei.
Peluza I Ilie Oană a prezentat public un rezumat al ultimei ședințe a Consiliului Director al Petrolului Ploiești, desfăşurat la începutul acestei săptămâni. Iată câteva dintre problemele ridicate de suporteri şi “răspunsurile” primite de aceştia din partea conducerii executive:
1) Campanie de transferuri ianuarie 2019. Plecări, sosiri, jucători împrumutați.ultima sedinta a
– La acest punct aflat pe Ordinea de Zi, reprezentanții Peluzei 1 Ilie Oană i-au atras atenția președintelui Cristi Vlad asupra transferurilor nereuşite făcute în prima parte a campionatului. Spre exemplu, a fost ridicată problema transferului lui Tamuz, acesta fiind adus doar de imagine, cu toate că se cunoșteau problemele în ceea ce privește condiția fizică. De altfel, Cristi Vlad a recunoscut că el se face vinovat de întreaga campanie de transferuri din vara anului 2018 și că își asumă faptul că a fost ”un eșec”. Acum rămâne de văzut dacă noii jucători transferați vor aduce plus valoare actualului lot.
2)Cantonament Antalya 28.01- 09.02.2019.
– Președintele Cristi Vlad a susținut că pentru acest cantonament au fost luați la echipa mare și trei juniori din cadrul CCJ Petrolul Ploiești. Sperăm ca, măcar în meciurile amicale, cei trei copii crescuți de clubul nostru să debuteze la echipa de seniori, ci nu să fie luaţi doar de fațadă, la insistențele noastre. Trebuie să acordăm o șansă și copiilor crescuți la Petrolul Ploiești
3)Muzeul FC Petrolul Ploiești.
– În viitorul apropiat se vor demara toate demersurile necesare pentru ca în incinta stadionului Ilie Oană să fie înființat și Muzeul FC Petrolul Ploiești.
4) Recunoașterea în instanță a filiaţiei Juventus București-Petrolul Ploiești pentru obținerea oficială a titlului din 1930.
– Reprezentanții clubului au susținut că vor depune în instanță toate dovezile necesare pentru ca titlul din 1930 să fie recunoscut oficial ca făcând parte din palmaresul Petrolului Ploiești.
5)Actualizare placă memorială din incinta bisericii ”Sfântul Nicolae” cu privire la foste glorii și jucători reprezentativi ai FC Petrolul Ploiești trecuți în neființă.
– Reprezentanții clubului vor demara demersurile necesare pentru obținerea avizelor și a unei noi locații în care să fie montată o altă placă memorial, actualizată, cu privire la fostele glorii ale Petrolului Ploiești.