Jucătorii prahoveni angrenaţi în Campionatul Mondial al Artiştilor “Mondial Footbal – Art”, care se desfăşoară în Rusia, la Moscova, şi-au asigurat un… sejur prelungit în ţara care va găzdui şi “Mondialul mare”, luna viitoare! Antrenorul jucător Daniel Chiriţă, alături de Andrei Ciobanu şi Vladimir Butufei (CS Păuleşti), Decebal Nae (CS Băneşti), Cristian Dumitrache (Petrolul 95) şi Marian Grama au bifat al doilea succes în grupa preliminară, 1-0 cu Argentina,
Echipa Națională a artiștilor fotbaliști a obținut o nouă victorie la Campionatul Mondial care se desfășoară în Rusia, iar după 5-0 cu selecționata Perului şi 1-0 împotriva unei alte echipe sud-americane, Argentina, şi-a asigurat “biletul” spre semifinalele întrecerii , fără a mai lua în calcul rezultatul din ultimul joc din grupă, programat astăzi, împotriva selecţionatei similare a Italiei.
De remarcat şi că un alt participant la această întrecere, cântăreţul – fotbalist Ghedi Camara (care a fost legitimat şi în Liga A Prahova, la Vispeşti Blejoi, acum câţiva ani) s-a accidentat grav la această competiţie, suferind o fractură la mână, în primul joc, cel cu Peru!
Şi, ca să vă daţi seama cu ce “arsenal” pregătesc unele dintre echipele participante această competiţie, să spunem că, pentru meciul Rusia – Belarus, echipa oaspete l-a “convocat” pe “locurile libere”, ca invitat pe internaţionalul Alexander Hleb (acum legitimat la Bate Borisov, fostă participantă în cupele europene), jucător care are în CV echipe precum Arsenal Londra, Stuttgart şi Barcelona!

Un ploieştean, campion naţional la Under 19

COLOANA 2În această ediție a Cupei României Elite U19, trofeul a mers la Dinamo București, care s-a impus cu 11-10 la loviturile de departajare în fața echipei FCSB (după 1-1 la finalul timpului regulamentar). Golul decisiv la loviturile de departajare, ultimul al seriei de 20 de penaltiuri – a fost marcat de juniorul ploieştean Alin Lazăr! Văr al lui Vali Lazăr (fost jucător la Petrolul, Chimia Brazi, Sportul Studenţesc şi Dinamo, acum în Qatar), Alin –jucător năcut în anul 2000, a ajuns la Dinamo de la Astra, bucureştenii “racolându-l” pe acesta în schimbul plăţii grilei de formare!