Echipa națională a României va juca, astăzi, în Austria, la Graz, o partidă amicală împotriva selecționatei statului Chile, apoi peste câteva zile se va muta la Ploieşti, pentru meciul cu Finlanda, care este programat pe 5 iunie.astept romania b
O “mândrie” – aceea ca stadionul “Ilie Oană” să rămână în circuitul Naţionalei, dar şi o răspundere sporită, de a face cinste unei asemeneastept romania ca “acţiuni”, de a primi cum se cuvine cei mai buni fotbalişti ai ţării, dar şi oaspeţi de pe hotare! În teorie, pentru că practica “dă cu virgulă” în cazul arenei ploieştene, care, din supranumele de “OZN Arena” tinde să devină…. “Mucegai Arena”! Asta pentru că stadionul ploieştean are nevoie urgent de o “recondiţionare”, măcar de faţadă, zona vestiarelor, mai ales, fiind într-o stare deplorabilă! Gresie picată, instalaţii sanitare rupte, fără a mai pune la socoteală infiltraţiile de apă şi igrasia, toate sunt “disponibile, la ofertă”, celor două reprezentative naţionale care vor evolua la Ploieşti marți, 5 iunie, de la ora 20:30!
Ar mai fi, aşadar, câteva zile până când Primăria Ploieşti şi Clubul Sportiv Municipal Ploieşti ar trebui să rezolve, măcar “estetic” problemele apărute la stadion, pentru a nu se face de râs, la propriu! După cum se poate vedea, sunt destule lucruri de remediat!