Camera de Comert si Industrie Prahova va invita sa participati la inaugurarea oficiala a noii fabrici a companiei MODPACK SYSTEM, miercuri, 20 mai a.c, orele 10.30, din Parcul Industrial Ploiesti, o noua investitie cu capital integral romanesc, finalizata de curand.

Modpack System – firma membra a Camerei de Comert si Industrie Prahova – este una dintre cele mai importante companii romanesti, avand in Romania patru unitati de productie – in Parcul Industrial Ploiesti, Ploiesti West Park, Proinvest Real Estate – Cluj Napoca si Paradise Noua – Brasov.

Modpack System este specializata în furnizarea de soluții complete și complexe de ambalare industriala pentru export, relocări industriale, activități suport de logistică, fiind de asemenea specializată în producția ambalajelor din lemn și furnizarea de materiale de ambalare.

Va invitam sa participati la acest important eveniment, cu rugamintea de a confirma prezenta prin nominalizarea reprezentantilor Dvs., pana cel tarziu luni, 18 mai 2015, orele 16:00 la e-mail: promovare@cciph.ro.