– 01.02.2012 – intervenţii degajare ţurţuri
Echipajele de pompieri au intervenit în două locaţii în municipiul Ploieşti, respectiv municipiul Câmpina pentru îndepărtarea ţurţurilor de la acoperişuri.

– 01.02.2012, ora 18:40 – incendiu casă particulară în comuna Gura Vitioarei
În comuna Gura Vitioarei, sat Făget, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar M. Gheorghe.
Au ars: aproximativ 50 mp. acoperiş, bucătăria din lemn pe aproximativ 10 mp, mobilier şi aparatura electrocasnică din bucătărie.
Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 850.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 250.000 lei.
Cauza probabilă: coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

– 01.02.2012, ora 13:05 – incendiu casă particulară în comuna Gherghiţa
În comuna Gherghiţa, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar B. Vasilica.
Au ars: aproximativ 8 mp. pereţi din lemn, mobilier bucătărie şi un televizor.
Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 30.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 4.000 lei.
Cauza probabilă: mijloc de gătit defect, neizolat termic corespunzător.
În urma intervenţiilor pentru stingerea incendiilor nu s-au înregistarat victime.

– 01.02.2012, ora 18:37 –accident rutier cu descarcerare DN1- Azuga
Echipajele de pompieri au intervenit pe DN1 în zona localităţii Azuga, la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.
S-a acţionat pentru descarcerarea şi acordarea primului ajutor medical calificat şoferului unuia dintre autovehicule implicate în accident şi transportarea a două persoane la Spitalul din localitatea Azuga.

Echipajele SMURD au intervenit în 15 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.