Astazi, de la ora 15:00, in direct pe Dolce Sport, se joaca meciul Brasov – Astra, sau duelul dintre fostul si actualul antrenor al ploiestenilor. Sumudica si Selymes se vor afla, in sfarsit, pe bancile celor doua echipe, dupa ce ambii antrenori au fost eliminati in etapele precedente. Partida ar putea reprezenta si un motiv de revansa pentru Sumudica, cel care a fost demis de la Astra de Ioan Niculae, dupa 10 meciuri fara infrangere.
Șumudică și-a găsit imediat echipă după ce a fost dat afară de la Astra, deși formația se afla pe un loc de Europa League. Tehnicianul a susținut, însă, că el și-a dat demisia, nemulțumit de faptul că patronul Ioan Niculae a încercat în mai multe rânduri să dicteze titularii și schimbările.
Brașovenii vin după o înfrângere cu cântec în fața Stelei, când elevii lui Ilie Stan au câștigat grație unui gol marcat dintr-un penalti inexistent, indicat de asistentul ploieștean Cristi Nica.
De cealaltă parte, Astra a terminat la egalitate, 0-0, meciul cu Ceahlăul, disputat acasă, într-unul dintre cele mai slabe jocuri văzute în actualul sezon al Ligii întâi. Selymeș va avea probleme în atac, acolo unde foarte probabil va lipsi Fatai, golgheterul echipei ploieștene. Nigerianul a acuzat o întindere musculară și a fost schimbat cu Udoji în repriza secundă a partidei cu nemțenii. Absența sa va fi una greu de suplinit, în condiţiile în care ceilalți atacanți al Astrei nu au marcat niciun gol în acest sezon.