Profitând de pauza competiţională de la nivelul Ligii Naţionale, gruparea ploieşteană trebuia să joace un meci amical astăzi, dar Corona Braşov a declinat invitaţia CSM-ului. Astfel, partidele de verificare vor avea loc abia săptămâna viitoare.
„Nu am vrut să jucăm cu oricine. Braşovul nu a vrut, aşa că vom juca marţi, de la ora 18.00, în deplasare, cu CSM Bucureşti, iar joi sau vineri vom evolua la Plopeni în compania Rapidului”, a anunţat Ionescu programul „testelor”.

Dospin- răcită, Vişan şi Zafiriadis- în refacere

Perioada de întrerupere a Ligii Naționale de handbal deminin a fost folosită de antrenorul CSM-ului, Gigi Ionescu, pentru „retuşarea” jocului, antrenamentele fiind efectuate cu intensitate. „Ne pregătim ca şi când am avea competiţia în desfăşurare. Nu ne permitem să ne culcăm pe o ureche, mai ales că urmează două meciuri foarte importante pentru noi, ambele acasă, şi nu avem voie să irosim niciun punct”. Din păcate, trei dintre jucătoare nu pot participa la şedinţele de pregătire din această perioadă. Dacă Alina Vişan – operată de apendicită şi Laura Zafiridis- operată la menisc – sunt în perioada de refacere, Andreea Dospin, căpitanul echipei ploieştene, este menajată, fiind răcită.