Poliţiştii prahoveni au avut parte de un caz inedit în cursul nopţii de sâmbătă, după ce o şoferiţă de 40 de ani din Focşani a refuzat să oprească la semnalul autorităţilor.
Astfel, ea a accelerat şi a plecat în trombă, încercând să scape de maşina de poliţie. Dat fiind faptul că a condus cu 140 de kilometri la oră, cu farurile stinse, pe contrasens, ea nu a putut fi prinsă până în momentul în care a încercat să întoarcă, în apropiere de Bucureşti, în oraşul Otopeni, după o cursă nebună de 60 de kilometri. Cu toate că a refuzat recoltarea probelor biologice, tânără din Focşani pare să fi fost sub influenţa băturilor alcoolice şi a stupefiantelor, acesta fiind şi motivul pentru care a refuzat să oprească de la bun început.

În prezent, infractoarea se află la sediu Poliţiei Muncipale din Ploieşti, unde participă la audieri, poliţiştii încercând să afle motivul pentru care medicul a recurs la acest gest care ar fi putut să îi pună în pericol sănătatea sa şi a celorlalţi participanţi la trafic. Atunci când a fost prinsă, şoferiţa a reacţionat violent, lovind uşor pe unul dintre agenţii care au imobilizat-o. Pe numele femeii a fost întocmit un dosar penal privind un număr mare de infracţiuni pe care le-a săvârşit.